Telefontider

Telefontider: Mandag​-Torsdag

    8:00-10:00

13:00-14:00

Telefontider: Fredag

8:00-10:00

Åbningstider​

Mandag​ - Torsdag

8:00-16:30

Fredag

8:00-12:30

Middagslukket

12:30-13:00

Almindelig tandpleje i Langeskov

Tandlægernes Hus i Langeskov tilbyder alt inden for almindelig tandpleje. Du får din egen personlige tandlæge, så du altid har den samme tandlæge på klinikken. Efter din første tandbehandling vil vi aftale, hvor tit du skal indkaldes til tandeftersyn. Intervallerne fastsættes individuelt ud fra dine ønsker og dine tænders tilstand.

Der er mulighed for at få lattergas under behandlingen, hvis du ønsker det. Vi kan naturligvis også tilbyde ordinær lokalbedøvelse.

Dialog er en vigtig del af tandbehandlingen

​Et vellykket resultat af behandlingen hos os afhænger i høj grad af, at både du og tandlægen samarbejder. Derfor er det vigtigt, vi taler sammen om behandlingen og om, hvad du selv kan eller skal gøre for at opnå og bevare et vellykket resultat. En god dialog er med andre ord vigtig både før, under og efter behandlingen.

Bestil tid til almindelig tandpleje eller en konsultation

​Vi vil tilbyde dig et skriftligt prisoverslag, inden vi påbegynder en behandling, hvis vi vurderer, at behandlingen vil overstige 2.500 kroner.

Du må gerne bede om, at vi skal informere dig, inden vi begynder på selv små behandlinger.

Du kan ringe til Tandlægernes Hus i Langeskov på telefon 65 38 13 68, hvis du vil bestille tid til en konsultation og til almindelig tandpleje.