Telefontider

Telefontider: Mandag​-Torsdag

    8:00-10:00

13:00-14:00

Telefontider: Fredag

8:00-10:00

Åbningstider​

Mandag​ - Torsdag

8:00-16:30

Fredag

8:00-12:30

Middagslukket

12:30-13:00

Tandblegning

 Vi tilbyder tandblegning. Man bleger sine tænder for at gøre overfladen lysere, så de fremstår pæne og hvide.

Vi benytter brintoverilte til tandblegning

​Det aktive stof i tandblegemidler er brintoverilte, og det trænger ind i tanden, og  kan fjerne eventuelle farvestoffer, der  er trængt ind. Dog er det vanskeligt at forudsige, hvor effektiv en blegning vil virke. Man skal derfor ikke regne med, at tandblegninger altid vil føre til det helt store tandpastasmil.

Årsagen til misfarvning kan være alder eller misdannelser. Det kan dog også være kaffe, te, rødvin og cigaretter samt andre drikke- og fødevarer.

Vi kan endvidere udføre tandblegning af enkelte tænder, hvis du for eksempel har fået en rodbehandling. Dog er det ikke muligt at blege kroner og plastfyldninger, så de skal udskiftes, hvis du får bleget dine tænder, og hvis der bliver en for markant forskel.

Din tandblegning kan ske om natten

​Tandblegning sker med en skinne, som du kan sove med om natten. Du skal benytte din blegeskinne med gel i mellem syv og ti dage. Når du er færdig med behandlingen, vil du kunne opleve isninger i tænderne, men det vil forsvinde.

Du kan kontakte Tandlægernes Hus i Langeskov på telefon 65 38 13 68, hvis du vil høre mere om tandblegning, eller hvis du ønsker priser på disse behandlinger.