Telefontider

Telefontider: Mandag​-Torsdag

    8:00-10:00

13:00-14:00

Telefontider: Fredag

8:00-10:00

Åbningstider​

Mandag​ - Torsdag

8:00-16:30

Fredag

8:00-12:30

Middagslukket

12:30-13:00

Kirurgi og operative indgreb

 I visse tilfælde kan det blive nødvendigt med et kirurgisk indgreb. Der vil normalt være tale om et mindre indgreb, der ikke opleves specielt anderledes end en større tandbehandling. Et kirurgisk indgreb er ikke smertefyldt.

En besværlig tand kan fjernes med kirurgi

​Et typisk kirurgisk indgreb kan f.eks. være at fjerne en besværlig tand. Det kan være en visdomstand, især hvis den ikke er vokset helt ud. Det kan også være en tand, der er knækket således, at det ikke er muligt at trække den ud.

Det kan være nødvendigt at fjerne en visdomstand, hvis der er begyndende problemer. F.eks med betændelse i tandkødet. Vi vurderer, om de øvrige visdomstænder har lignende problemer. Såfremt det er nødvendigt at fjerne alle visdomstænderne ,  vil vi typisk fjerne tænderne i en side ad gangen. Derved har du mulighed for at tygge med den side, der ikke er nyopereret.


Kontakt os hvis du har brug for et kirurgisk indgreb

​Du er velkommen til at kontakte Tandlægernes Hus i Langeskov på telefon 65 38 13 68, hvis du vil høre mere om kirurgi, og hvis du har mistanke om, at det er nødvendigt med et kirurgisk indgreb.