Telefontider

Telefontider: Mandag​-Torsdag

    8:00-10:00

13:00-14:00

Telefontider: Fredag

8:00-10:00

Åbningstider​

Mandag​ - Torsdag

8:00-16:30

Fredag

8:00-12:30

Middagslukket

12:30-13:00

Tandkrone og tandbro tilbydes

Hos Tandlægern​es Hus tilbyder vi fremstilling af en tandkrone eller tandbro, hvis du mangler en eller flere tænder, eller hvis du har en knækket eller svag tand. Vores tandklinik er beliggende i Langeskov, og vi har blandt andet mange patienter fra Nyborg, Odense, Odense SØ og Odense NØ.

En krone mindsker risikoen for at miste hele tanden

Det kan være, at du har en defekt tand, hvor det ikke længere er forsvarligt eller muligt at reparere tanden med en fyldning, fordi den vil blive ustabil. Der er stor risiko for at miste en svag tand. En tandkrone vil gøre den mere holdbar og vil derfor mindske risikoen for, at du helt mister tanden.

Det kan også være en løsning at få påsat en krone, hvis du har en misfarvet eller misdannet tand. Det kan endvidere blive nødvendigt med en tandkrone, hvis du får en rodbehandling.

Du kan vælge en bro, hvis du mangler en eller flere tænder

Det er ikke altid muligt at påsætte en krone, og slet ikke hvis tanden er helt væk. 

Mistede tænder kan normalt erstattes af en bro eller et implantat.​

Der er naturligvis grænser for, hvor mange tænder en bro kan erstatte. Fordelen ved en bro er, at den bliver cementeret fast på de naturlige tænder, og derfor vil den hurtigt komme til at føles som dine egne tænder.

Du kan også vælge at få dine tænder erstattet med en aftagelig protese, som i det tilfælde laves hos en protetiker. Det afhænger af dine tænders tilstand og din økonomi om du bør vælge den ene eller anden løsning.

Hvad koster en tandkrone?

Prisen på en tandkrone starter fra 5.300 kr. Du kan læse mere om vores priser her.

Hvis du vil høre mere om kroner og broer, eller ønsker at bestille tid til at få indsat en tandkrone eller tandbro, så ring til os på telefon 65 38 13 68 eller skriv til vores e-mail tlh@tlhlangeskov.dk.​